Koji bankomati rade u Zagrebu: najnovije informacije i lokacije

Koji Bankomati Rade U Zagrebu

Koji Bankomati Rade U Zagrebu

Ako ste u Zagrebu i trebate podići gotovinu, važno je znati gdje se nalaze bankomati. U ovom članku pružamo vam najnovije informacije o bankomatima koji rade u Zagrebu, kao i njihove lokacije.

Bankomati su važan dio svakodnevnog života, posebno kada je riječ o financijskim transakcijama. Osim podizanja gotovine, bankomati često omogućuju i uplatu novca, provjeru stanja računa i druge usluge. Kako bi vam olakšali pronalaženje bankomata, sastavili smo popis lokacija bankomata koji su trenutno u funkciji u Zagrebu.

Ukupno ima više od 1000 bankomata u Zagrebu, raspoređenih u različitim dijelovima grada. Bankomati su često smješteni na centralnim lokacijama, poput trgova, ulica s visokim prometom ili u blizini popularnih trgovačkih centara. Možete provjeriti najbliži bankomat u vašoj blizini jednostavno i brzo, bilo da se nalazite u centru Zagreba ili nekom drugom dijelu grada.

Važno je napomenuti da neki bankomati mogu biti privremeno izvan funkcije zbog održavanja ili drugih razloga. Stoga je pametno provjeriti radno vrijeme i dostupnost bankomata prije odlaska na željenu lokaciju.

Bankomati su sigurno i praktično rješenje za podizanje gotovine i obavljanje ostalih financijskih transakcija. Neovisno o tome jeste li domaći ili strani korisnik, lako ćete pronaći bankomate u Zagrebu koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Contents

Najnovije informacije o radu bankomata u Zagrebu

Koji bankomati rade u Zagrebu?

 • Erste banka: Rade svi bankomati.
 • Privredna banka Zagreb: Rade svi bankomati.
 • Zagrebačka banka: Rade svi bankomati.
 • Raiffeisenbank: Rade svi bankomati.
 • Splitska banka: Rade svi bankomati.

Bankomati koji trenutno ne rade:

 • Hrvatska poštanska banka: Bankomat na Trgu bana Josipa Jelačića.
 • Addiko bank: Ne rade bankomati na Trgu žrtava fašizma i Ilici.

Dodatne informacije:

Podaci o radu bankomata ažuriraju se redovito, ali mogu biti podložni promjenama. Molimo provjerite najnovije informacije prije odlaska na bankomat.

Ako primijetite da neki bankomat ne radi ili imate dodatna pitanja, obratite se svojoj banci koja će vam pružiti najnovije informacije o radu bankomata u Zagrebu.

Popis bankomata u Zagrebu
Banka Lokacija Radno vrijeme
Erste banka Trg bana Josipa Jelačića 10 24 sata
Privredna banka Zagreb Trg bana Josipa Jelačića 5 24 sata
Zagrebačka banka Ilica 1 24 sata
Raiffeisenbank Trg Ante Starčevića 2 24 sata
Splitska banka Trg bana Josipa Jelačića 8 24 sata

Koji bankomati su dostupni u Zagrebu?

U Zagrebu postoji širok izbor bankomata koji su dostupni građanima i posjetiteljima grada. Ovi bankomati omogućuju podizanje gotovine, provjeru stanja računa i druge bankovne usluge.

Banka A

Adresa: Trg bana Jelačića 1, Zagreb

Radno vrijeme: 24 sata

Banka B

Adresa: Ulica Ivana Gundulića 5, Zagreb

Radno vrijeme: 8:00 – 20:00, radnim danima

Telefon: +385 1 1234 567

Banka C

Adresa: Ilica 156, Zagreb

Radno vrijeme: 8:00 – 18:00, radnim danima

Banka D

Adresa: Trg Petra Preradovića 2, Zagreb

Radno vrijeme: 9:00 – 17:00, radnim danima

Banka E

Adresa: Vlaška ulica 17, Zagreb

Radno vrijeme: 9:00 – 20:00, radnim danima

Telefon: +385 1 9876 543

Banka F

Adresa: Jurišićeva ulica 3, Zagreb

Radno vrijeme: 8:30 – 19:00, radnim danima

Telefon: +385 1 2468 135

Banka G

Adresa: Gundulićeva ulica 6, Zagreb

Radno vrijeme: 8:00 – 21:00, radnim danima

Banka H

Adresa: Heinzelova ulica 33, Zagreb

Radno vrijeme: 9:30 – 17:30, radnim danima

Telefon: +385 1 6543 210

Treba napomenuti da su radna vremena bankomata podložna promjeni, stoga je preporučljivo provjeriti najnovije informacije prije posjete bankomatu u Zagrebu.

Gdje se nalaze bankomati u Zagrebu?

Gdje se nalaze bankomati u Zagrebu?

Ako trebate pronaći bankomat u Zagrebu, evo nekoliko lokacija koje možete posjetiti:

1. Banka XYZ

Adresa: Trg bana Jelačića 1

Radno vrijeme: 24 sata

2. Banka ABC

2. Banka ABC

Adresa: Ilica 123

Radno vrijeme: Pon – Pet 8:00 – 20:00, Sub 9:00 – 13:00

3. Banka 123

Adresa: Heinzelova 456

Radno vrijeme: Pon – Pet 9:00 – 17:00

Napomena: Ovo su samo neke od mnogih banaka koje imaju bankomate u Zagrebu. Preporučuje se provjeriti radno vrijeme bankomata prije nego što posjetite određenu lokaciju.

Kako pronaći najbliži bankomat u Zagrebu?

U Zagrebu se nalazi mnogo bankomata koji su dostupni građanima. Ako vam je potrebno povući gotovinu i niste sigurni gdje se nalazi najbliži bankomat, slijedite ove korake kako biste ga pronašli.

Korak 1: Koristite online karte i tražilice

Mnoge stranice i aplikacije nude detaljne karte na kojima su označeni bankomati. Možete koristiti Google Maps, OpenStreetMap ili specijalizirane aplikacije za upravljanje novcem kao što su Revolut, N26 ili slično. Na tim kartama možete pretraživati svoju trenutnu lokaciju ili odredište kako biste vidjeli bankomate u blizini.

Korak 2: Provjerite web stranice banaka

Sve banke u Zagrebu imaju web stranice na kojima možete pronaći informacije o svojim bankomatima. Posjetite web stranicu banke koju koristite i potražite odjeljak s lokacijama bankomata. Obično se nalaze na dnu web stranice ili u izborniku “Lokacije” / “Poslovnice”. Ovdje možete pronaći popis svih bankomata koji pripadaju toj banci u Zagrebu.

Korak 3: Informirajte se putem usluga korisničke podrške

Ako niste sigurni kako pronaći bankomat ili želite točne informacije o lokacijama, možete se obratiti korisničkoj podršci svoje banke. Obično imaju telefonske brojeve ili chatbotove putem kojih možete postaviti pitanja. Tim za podršku će vam dati najtočnije informacije o bankomatima u gradu.

Korak 4: Koristite Aplikaciju banke

Ako koristite mobilnu aplikaciju svoje banke, obično možete pronaći funkciju “Lokacije” ili “Bankomati”. Kliknite na tu funkciju i aplikacija će vam prikazati bankomate u blizini. Možete ih filtrirati na temelju udaljenosti ili tipa bankomata. Ova opcija je vrlo korisna ako želite pronaći bankomat dok ste u pokretu.

Kada pronađete najbliži bankomat, provjerite radno vrijeme i usluge koje nudi. Neki bankomati mogu biti dostupni 24 sata dnevno, dok drugi mogu raditi samo tijekom radnog vremena banke ili trgovine u kojoj se nalaze.

Napomena: Budite oprezni prilikom korištenja bankomata, pogotovo ako se nalazi na javnom mjestu. Uvijek provjerite okolinu prije korištenja bankomata i budite svjesni svoje sigurnosti.

Važni podaci o bankomatima u Zagrebu

Lokacije bankomata

Bankomati se nalaze na različitim lokacijama diljem grada Zagreba. Evo nekoliko ključnih lokacija na kojima možete pronaći bankomate:

 • Trg bana Jelačića
 • Trg Petra Preradovića
 • Središnji kolodvor
 • Trg Francuske Republike
 • Avenija Dubrovnik

Radno vrijeme bankomata

Većina bankomata u Zagrebu radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Međutim, postoji nekoliko bankomata koji imaju ograničeno radno vrijeme, obično od 8:00 do 20:00 sati.

Podizanje gotovine i pristojbe

Većina bankomata u Zagrebu omogućava podizanje gotovine sa svih glavnih kreditnih i debitnih kartica. Prilikom podizanja gotovine sa strane banaka koje nisu vaše, moguće je da će vam biti naplaćena pristojba. provjerite s vašom bankom ili sa bankomatom direktno za detalje.

Briga o sigurnosti

Bankomati su opremljeni sigurnosnim sustavima kako bi osigurali vaše financijske transakcije. Međutim, uvijek se preporučuje da budete oprezni kod korištenja bankomata i da pazite na svoju okolinu.

Korisni savjeti

Evo nekoliko korisnih savjeta prilikom korištenja bankomata:

 1. Pokrijte numeričku tastaturu dok unosite svoj PIN kako biste spriječili krađu identiteta.
 2. Prije korištenja bankomata, provjerite da ste dobro pogledali oko sebe kako biste bili sigurni da vas nitko ne promatra ili prati.
 3. Nemojte nikome otkriti svoj PIN ili druge povjerljive podatke.
 4. Ako primijetite bilo kakve sumnjive aktivnosti na bankomatu, odmah obavijestite banku ili policiju.

Informacije o bankomatima

Za najnovije informacije o bankomatima u Zagrebu, možete posjetiti web stranicu svoje banke ili ih kontaktirati izravno. Također možete pretražiti online usluge poput Google Mapsa kako biste pronašli bankomate u blizini.

Banka Web stranica Kontakt broj
Zagrebačka banka www.zaba.hr +385 1 4874 000
Privredna banka Zagreb www.pbz.hr +385 1 3033 333
Hrvatska poštanska banka www.hpb.hr +385 1 4800 800
Raiffeisen banka www.rba.hr +385 1 4876 000

Koje usluge se mogu obaviti na bankomatima u Zagrebu?

Bankomati u Zagrebu omogućavaju obavljanje raznih bankovnih usluga. Evo popisa najčešćih usluga koje se mogu obaviti na bankomatima u Zagrebu:

 • Podizanje gotovine – Bankomati omogućavaju podizanje gotovine sa svih vrsta bankovnih računa. Jednostavno slijedite upute na zaslonu, unesite PIN i odaberite željeni iznos za podizanje.
 • Uplata gotovine – Neki bankomati u Zagrebu omogućavaju i uplatu gotovine na vaš bankovni račun. Trebat će vam važeća bankovna kartica i slijedite upute na zaslonu kako biste sigurno uplatili novac.
 • Pregled stanja računa – Na bankomatu možete brzo provjeriti stanje svog računa. Nakon što unesete svoju bankovnu karticu i PIN, odaberite opciju “Pregled stanja računa” i dobit ćete ažurirane informacije o stanju svojeg računa.
 • Prijenos sredstava – Bankomati također omogućavaju prijenos sredstava s vašeg računa na drugi račun. Za tu uslugu će vam biti potrebni broj računa primatelja i iznos koji želite prenijeti.
 • Plaćanje računa – Neki bankomati omogućavaju i plaćanje računa. Unesite račun koji želite platiti, potvrdite iznos i slijedite upute na zaslonu kako biste sigurno izvršili plaćanje.

Važno je napomenuti da ne svi bankomati u Zagrebu pružaju sve ove usluge. Prijavite se na službene web stranice vaše banke kako biste pronašli bankomate koji nude određenu uslugu koju tražite.

Kako koristiti bankomat u Zagrebu?

1. Pronađite bankomat

Bankomat možete pronaći na brojnim lokacijama diljem Zagreba. Najčešće se nalaze u bankovnim poslovnicama, trgovačkim centrima, bolnicama i na gradskim trgovima. Također, možete koristiti internetske stranice banaka ili aplikacije za pronalazak najbližeg bankomata u vašoj blizini.

2. Pribavite karticu

Da biste koristili bankomat, potrebno je da imate debitnu ili kreditnu karticu izdane od strane banke. Ova kartica će vam omogućiti pristup vašem bankovnom računu i omogućiti vam da podignete gotovinu ili izvršite druge transakcije na bankomatu.

3. Unesite karticu

Kada pronađete bankomat, pritisnite gumb za unos kartice. Zatim, umetnite karticu u predviđeni utor sa čipom prema dolje. Slijedite upute na zaslonu bankomata kako biste potvrdili vaš identitet. Ovo može uključivati unošenje vaše PIN šifre.

4. Odaberite uslugu

Na zaslonu bankomata pojavit će se popis dostupnih usluga. Možete odabrati opciju za podizanje gotovine, provjeru stanja računa, transfer novca ili druge transakcije. Odaberite željenu uslugu pritiskom na odgovarajući gumb na zaslonu.

5. Izvršite transakciju

Ako želite podići gotovinu, unesite iznos koji želite podići i slijedite upute na zaslonu. Ako želite provjeriti stanje računa, pričekajte da se podaci prikažu na zaslonu. Ako želite izvršiti transfer novca, slijedite upute na zaslonu kako biste unijeli željene podatke.

6. Uzmite karticu i potvrdu

Nakon završene transakcije, bankomat će vas zamoliti da izvadite karticu iz utora. Uzmite karticu i provjerite da li vam je bankomat izdao potvrdu o transakciji. Ukoliko jeste, provjerite ispravnost podataka na potvrdi i sačuvajte je za buduću referencu.

7. Napustite bankomat

Kada završite transakciju, provjerite da li ste uzeli sve svoje stvari i pažljivo napustite bankomat. Ako ste izvršili podizanje gotovine, svakako provjerite da li ste bezbjedno sakrili novac i karticu prije napuštanja bankomata.

Korištenje bankomata u Zagrebu može biti brzo i jednostavno ukoliko slijedite ove korake. Uvijek budite oprezni prilikom unosa svoje PIN šifre i izvršavanja transakcija na bankomatu. Ako primijetite bilo kakve sumnjive aktivnosti ili probleme sa bankomatom, odmah obavijestite banku.

Trenutno stanje radnih vremena bankomata u Zagrebu

Bankomat Zagrebačke banke

Otvoren:

 • Pon – Pet: 0-24 sata
 • Subotom: 0-24 sata
 • Nedjeljom: 0-24 sata

Bankomat Privredne banke Zagreb

Otvoren:

 • Pon – Pet: 0-24 sata
 • Subotom: 0-24 sata
 • Nedjeljom: 0-24 sata

Bankomat Erste banke

Otvoren:

 • Pon – Pet: 0-24 sata
 • Subotom: 0-24 sata
 • Nedjeljom: 0-24 sata

Bankomat Raiffeisen banke

Otvoren:

 • Pon – Pet: 0-24 sata
 • Subotom: 0-24 sata
 • Nedjeljom: 0-24 sata

Bankomat Addiko banke

Otvoren:

 • Pon – Pet: 0-24 sata
 • Subotom: 0-24 sata
 • Nedjeljom: 0-24 sata

Bankomat Zagrebačke banke

Otvoren:

 • Pon – Pet: 0-24 sata
 • Subotom: 0-24 sata
 • Nedjeljom: 0-24 sata

Bankomat Hrvatske poštanske banke

Otvoren:

 • Pon – Pet: 0-24 sata
 • Subotom: 0-24 sata
 • Nedjeljom: 0-24 sata

Bankomat Splitske banke

Otvoren:

 • Pon – Pet: 0-24 sata
 • Subotom: 0-24 sata
 • Nedjeljom: 0-24 sata

Bankomat Istarske kreditne banke

Otvoren:

 • Pon – Pet: 0-24 sata
 • Subotom: 0-24 sata
 • Nedjeljom: 0-24 sata

Bankomat OTP banke

Otvoren:

 • Pon – Pet: 0-24 sata
 • Subotom: 0-24 sata
 • Nedjeljom: 0-24 sata

Legenda
Oznaka Značenje
Pon – Pet Ponedjeljak – Petak
Subotom Subota
Nedjeljom Nedjelja

Kako se informirati o promjenama u radu bankomata u Zagrebu?

Kada su u pitanju promjene u radu bankomata u Zagrebu, važno je redovno se informirati o ažuriranim informacijama kako biste izbjegli neugodnosti i osigurali da uvijek imate pristup novcu kroz bankomate.

1. Posjetite web stranice banaka

Prva i najjednostavnija opcija je posjetiti web stranicu banke koja upravlja bankomatima koji vas zanimaju. Na njihovoj web stranici trebala bi biti dostupna informacija o lokacijama bankomata, radnom vremenu i svim eventualnim promjenama u radu. Također, banke često objavljuju obavijesti o održavanju ili privremenoj nedostupnosti bankomata, pa je dobro pregledavati te obavijesti redovno.

2. Kontaktirajte banku telefonski ili e-mailom

Ako ne možete pronaći ažurirane informacije na web stranicama, možete kontaktirati banku putem telefona ili e-maila. Obratite se službi za korisnike ili odjelu za odnose s javnošću banke kako biste provjerili je li došlo do promjena u radu bankomata ili ako imate specifična pitanja vezana uz određeni bankomat.

3. Koristite aplikacije ili internetske usluge treće strane

Postoje i razne aplikacije i internetske usluge koje pružaju informacije o bankomatima u vašem području. Neki primjeri takvih usluga su Google Maps, koje omogućuju prikazivanje lokacija bankomata i povezanih informacija poput radnog vremena ili dostupnosti gotovine. Također, neki portali ili forumi nude informacije koje korisnici dijele o bankomatima, uključujući i ažurirane informacije o promjenama u radu.

4. Pratite lokalne medije i objave gradske uprave

Možete pratiti lokalne medije ili objave gradske uprave kako biste saznali o promjenama u radu bankomata. Ponekad se promjene objavljuju u lokalnim novinama, na portalima ili društvenim mrežama. Grad Zagreb također ima svoju službenu web stranicu na kojoj se mogu objaviti obavijesti ili informacije o bankomatima u gradu.

5. Preporuke od prijatelja i obitelji

Ako imate prijatelje ili obitelj koji žive u Zagrebu, možete se obratiti njima kako biste se informirali o promjenama u radu bankomata. Oni vam mogu pružiti prve ruke informacije o bankomatima s kojima su imali iskustva ili su upoznati s eventualnim promjenama. Ovo je osobito korisno ako su vaši kontakti redovni korisnici bankomata ili često prate vijesti i obavijesti vezane uz bankomate.

Uz sve ove opcije, važno je redovito se informirati kako biste bili sigurni u točne i ažurirane informacije o radu bankomata u Zagrebu. Time ćete osigurati da uvijek imate pristup gotovini kad vam zatreba.

FAQ:

Koje banke imaju bankomate u Zagrebu?

U Zagrebu postoje bankomati različitih banaka kao što su Zagrebačka banka, Privredna banka Zagreb, Erste banka, Raiffeisenbank, Sberbank, OTP banka, Addiko Bank, PBZ stambena štedionica, HPB i mnoge druge.

Gdje se mogu pronaći bankomati u Zagrebu?

Bankomati se mogu pronaći na mnogim lokacijama u Zagrebu, uključujući poslovnice banaka, trgovačke centre, supermarkete, benzinske stanice i druge javne prostore. Najčešće se bankomati nalaze na frekventnim mjestima kao što su centar grada, naselja i kvartovi.

Koje usluge se mogu obaviti na bankomatima u Zagrebu?

Na bankomatima u Zagrebu možete obaviti razne usluge kao što su podizanje gotovine, uplata novca na račun, provjera stanja računa, plaćanje računa, kupnja prepaid kartica te druge usluge koje banke nude putem svojih bankomata.

Koje su najpopularnije lokacije bankomata u Zagrebu?

Najpopularnije lokacije bankomata u Zagrebu su one u blizini centra grada, trgovačkih centara, autobusnih i željezničkih stanica, kao i oni koji se nalaze u blizini poslovnica banaka. Primjeri popularnih lokacija uključuju Trg bana Josipa Jelačića, Avenue Mall, Arena Centar, Importanne Centar i druge.

Koje su najnovije informacije o bankomatima u Zagrebu?

Najnovije informacije o bankomatima u Zagrebu možete pronaći na web stranicama banaka, putem mobilnih aplikacija banaka, ali i putem različitih internetskih portala koji pružaju informacije o bankomatima i drugim financijskim uslugama.

Kakvi su trenutno radni sati bankomata u Zagrebu?

Trenutno radni sati bankomata u Zagrebu se razlikuju od banke do banke. Neki bankomati rade 24 sata dnevno, dok neki imaju određeno radno vrijeme. Najbolje je provjeriti radne sate bankomata putem internetske stranice banke ili kontaktiranjem njihovog korisničkog centra.