Koji su brojevi izvučeni na Eurojackpot

Koji Su Brojevi Izvuceni Na Eurojackpot

Koji Su Brojevi Izvuceni Na Eurojackpot

Eurojackpot je popularna igra na sreću koja se igra u mnogim zemljama Europske unije. Svake nedjelje se održava izvlačenje brojeva, a igrači imaju priliku osvojiti velike novčane nagrade ako pogode sve brojeve. Iako je izvlačenje slučajno, mnogi se pitaju koji su brojevi često izvučeni na Eurojackpotu.

Jedan od najčešće izvučenih brojeva na Eurojackpotu je broj 5. Ovaj broj se pojavljuje iznenađujuće često u izvlačenjima. Također, broj 7 se često izvlači, zajedno s brojem 10. Ovi brojevi su stalno prisutni na listi najčešće izvučenih brojeva na Eurojackpotu.

Međutim, nije samo sreća u brojevima. Mnogi se igrači oslanjaju na svoje omiljene brojeve, srećne brojeve ili brojeve koji imaju posebno značenje za njih. Bez obzira na to koje brojeve odaberete, Eurojackpot pruža šansu svim igračima da ostvare svoje snove i osvoje ogromne novčane nagrade.

Najnoviji rezultati Eurojackpota

Datum izvlačenja:

1. travnja 2022.

Brojevi izvučeni na Eurojackpotu:

 • 9
 • 14
 • 23
 • 28
 • 35

Dodatni brojevi:

 • 3
 • 7

Broj dobitnika po kategorijama:

Kategorija Broj dobitnika
1. kategorija – 5+2
2. kategorija – 5+1 2
3. kategorija – 5 6
4. kategorija – 4+2 17
5. kategorija – 4+1 215
6. kategorija – 4 408
7. kategorija – 3+2 926
8. kategorija – 2+2 13,192
9. kategorija – 3+1 14,060
10. kategorija – 3 29,334
11. kategorija – 1+2 67,306
12. kategorija – 2+1 189,245

Napomena: Napredne oznake dobitnika, kao i iznosi nagrada u svakoj kategoriji bit će objavljeni naknadno.

Izvučeni brojevi za Eurojackpot

 • Ovde možete videti listu izvučenih brojeva za Eurojackpot:
Brojevi
5 10 20 21 47
2 9 11 33 49

Ovi brojevi su izvučeni na poslednjem izvlačenju Eurojackpot-a. Molimo Vas da proverite svoje tikete kako biste videli da li ste dobili neku od nagrada.

Kako se odvija izvlačenje?

Izvlačenje brojeva na Eurojackpot se odvija svake petke uvečer u finskom Helsinkiju. Cijeli proces izvlačenja je transparentan i nadzire ga neovisna revizorska tvrtka. Evo kako se točno odvija izvlačenje:

 1. Odabir kuglica: Za izvlačenje Eurojackpota koriste se dvije bubnjeve. U prvom bubnju se nalazi ukupno 50 kuglica. Iz tog bubnja se nasumično odabiru pet brojeva od 1 do 50.
 2. Odabir dodatnih kuglica: U drugom bubnju se nalazi 10 kuglica. Iz tog bubnja se nasumično odabiru dvije dodatne kuglice označene kao Euro brojevi. Euro brojevi mogu biti bilo koji broj između 1 i 10.
 3. Izvlačenje i prikazivanje brojeva: Nakon što su sve kuglice izvučene, brojevi se prikazuju na posebnom video zaslonu. Također se bilježe i objavljuju na službenim internetskim stranicama Eurojackpota.
You might be interested:  Kako Potaknuti Stolicu Kod Djece

Nakon što su svi brojevi objavljeni, igrači mogu provjeriti svoje uloge i utvrditi jesu li osvojili neku nagradu. Moguće je osvojiti razne nagrade ovisno o broju podudaranja brojeva koje imate s izvučenim brojevima.

Važno je napomenuti da su sve kuglice i postupak izvlačenja provjereni kako bi se osigurala pravednost i vjerodostojnost igre. Eurojackpot je popularna lutrija koja donosi uzbuđenje i mogućnost osvajanja velikih nagrada svake sedmice.

Najčešće izvučeni brojevi

Kada je u pitanju Eurojackpot, postoji nekoliko brojeva koji su se izvukli češće od drugih. Evo pregleda najčešće izvučenih brojeva od početka igre:

 1. Najčešće izvučeni broj je 5, koji se izvukao već 67 puta.
 2. Sledeći najčešći broj je 10, koji je izvučen 65 puta.
 3. Na trećem mestu nalazi se broj 7, koji se izvukao 64 puta.
 4. Broj 9 se izvukao 63 puta i zauzima četvrto mesto.

Osim ovih brojeva, takođe su se često izvlačili i brojevi poput 3, 19, 23 i 27.

Važno je napomenuti da je ovo samo statistika i da ne postoji garancija da će se ovi brojevi izvući i u budućnosti. Svaki broj ima jednaku šansu da bude izvučen u svakom izvlačenju.

Ipak, ako pratite ove informacije, možete se zabaviti analizirajući rezultate i doneti strategiju koja vam odgovara.

Evo tabele sa 10 najčešće izvučenih brojeva:

Pozicija Broj Broj izvlačenja
1 5 67
2 10 65
3 7 64
4 9 63
5 3 61
6 19 59
7 23 59
8 27 59
9 33 58
10 4 58

Napomena: Ova tabela se može menjati kako se izvlačenja odvijaju.

Statistika izvučenih brojeva

Za analizu statistike izvučenih brojeva na Eurojackpotu, može se koristiti različite metode, kao što je praćenje najčešće izvučenih brojeva ili analiza brojeva koji se najređe pojavljuju. Ove informacije mogu biti korisne za igrače koji žele povećati svoje šanse za osvajanje jackpot nagrade.

Najčešće izvučeni brojevi

Jedan od načina praćenja statistike je analiza najčešće izvučenih brojeva. Evo nekoliko primjera:

 • Između svih brojeva od 1 do 50, broj 33 je najčešće izvučen.
 • Brojevi 6, 7, 22, 43, 45 su također često izvučeni.
 • Među dodatnim brojevima, broj 9 se najčešće pojavljuje.
You might be interested:  Kako Se Crta Ruža

Ovi podaci mogu biti korisni prilikom odabira brojeva za sljedeće izvlačenje Eurojackpota.

Najrjeđe izvučeni brojevi

Suprotno od analize najčešće izvučenih brojeva, također je moguće pratiti brojeve koji se najrjeđe pojavljuju. Ovi brojevi mogu biti zanimljivi igračima koji vjeruju u teoriju da će brojevi koji se rijetko pojavljuju uskoro biti izvučeni. Evo nekoliko primjera:

 • Broj 13 se rijetko izvlači na Eurojackpotu.
 • Isto vrijedi i za brojeve 24, 26, 30, 32 i 36.

Ostali podaci

Osim analize pojedinačnih brojeva, također se mogu analizirati ostali podaci, kao što su kombinacije brojeva i parne/neparne kombinacije. Ovi podaci mogu pružiti dodatne informacije igračima koji žele prilagoditi svoju strategiju odabira brojeva.

Kombinacija brojeva Broj izvlačenja Vjerojatnost
1-2-3-4-5 + 1-2 3 0.001%
10-20-30-40-50 + 5-10 0%

Ove informacije mogu pomoći igračima da biraju kombinacije brojeva s manje vjerojatnosti, što može povećati njihove šanse za osvajanje nagrade.

Savjeti za odabir brojeva

 • Izaberite nasumične brojeve: Umjesto da birate brojeve na osnovu datuma rođenja ili drugih specifičnih kombinacija, pokušajte nasumično odabrati brojeve. Na taj način izbjegavate uobičajene obrasce koji se često javljaju kod ljudi koji biraju brojeve na temelju posebnih datuma.
 • Izbjegavanje popularnih brojeva: Ako želite povećati svoje šanse za osvajanje veće nagrade, trebali biste izbjegavati jako popularne brojeve. Ovo uključuje brojeve koji su često izvučeni u prethodnim izvlačenjima.
 • Ravnomjerno raspoređivanje brojeva: Umjesto da se koncentrirate samo na određeni raspon brojeva, pokušajte odabrati brojeve iz cijelog spektra raspona dostupnih brojeva. Ovo pomaže u ravnomjernom raspoređivanju šanse za dobitak.
 • Provjerite statistiku: Pregledajte statistiku prethodnih izvlačenja kako biste vidjeli koji su brojevi najčešće izvučeni. Iako to ne jamči buduće rezultate, može vam pružiti ideju o trendovima koji se pojavljuju u igri.
 • Probajte sustave brojeva za odabir: Postoje razni brojni sustavi koji tvrde da mogu pomoći u poboljšanju šansi za dobitak. Izaberite neki od tih sustava i isprobajte ih sami kako biste vidjeli koji vam najbolje odgovara.

Ne zaboravite da je Eurojackpot lutrija i da nema univerzalne formule za osvajanje nagrade. Ovi savjeti su samo smjernice koje vam mogu pomoći u odabiru brojeva za vaše tikete, ali uvijek postoji element sreće u igri. Sretno!

Najveći dobitak do sada

Najveći dobitak do sada u igri Eurojackpot iznosi 90 milijuna eura. Ovaj dobitak osvojila je sretna osoba u Njemačkoj u travnju 2021. godine.

Ovo je bio jedan od najznačajnijih dobitaka u povijesti Eurojackpot igre. Sretni dobitnik postao je multimilijunaš preko noći.

You might be interested:  Kako Smanjiti Limfne Cvorove Na Vratu

Čestitamo dobitniku na ovom impresivnom dobitku!

Kako igrati Eurojackpot?

Korak 1: Odaberi brojeve

Prvo što morate učiniti je odabrati 5 brojeva između 1 i 50, kao i 2 dodatna broja između 1 i 10. Možete sami odabrati brojeve ili koristiti funkciju “Slučajni broj” koja će automatski odabrati brojeve za vas.

Korak 2: Odaberite ulog

Korak 2: Odaberite ulog

Nakon što ste odabrali brojeve, trebate odabrati ulog. Možete odabrati između različitih uloga, ovisno o tome koliko želite uložiti i koliku nagradu želite osvojiti. Ovi ulozi će također odrediti koliko brojeva morate pogoditi kako biste osvojili nagradu.

Korak 3: Kupite listić

Nakon što ste odabrali brojeve i ulog, trebate kupiti listić. Možete to učiniti u bilo kojoj prodavaonici lutrije koja sudjeluje u Eurojackpotu ili putem interneta.

Korak 4: Pratite izvlačenje

Izvlačenje Eurojackpota održava se jednom tjedno, svakog petka. Možete pratiti izvlačenje na televiziji, na internetu ili provjeriti rezultate kasnije na službenoj web stranici Eurojackpota ili na mjestu na kojem ste kupili listić.

Korak 5: Provjerite rezultate

Nakon izvlačenja, provjerite rezultate i usporedite svoje brojeve s izvučenim brojevima. Ako ste pogodili dovoljan broj brojeva kako biste osvojili nagradu, čestitamo!

Korak 6: Preuzmite nagradu

Ako ste osvojili nagradu, trebate je preuzeti. Manje nagrade se najčešće preuzimaju u prodavaonici lutrije, dok se veće nagrade obično preuzimaju izravno od organizatora Eurojackpota. Slijedite upute za preuzimanje nagrade koje će vam dati.

Napomena:

Uvjeti i pravila igre mogu varirati ovisno o zemlji i lokalnoj lutriji Eurojackpota. Stoga se uvijek savjetuje da provjerite službene informacije i upute prije igranja Eurojackpota kako biste bili sigurni da slijedite pravila i propise koji se odnose na vašu državu.

FAQ:

Koje su brojevi izvučene na Eurojackpotu?

Brojevi koji su izvučeni na Eurojackpotu se u svakom kolu razlikuju. Potrebno je provjeriti rezultate za određeno kolo kako biste saznali koji su brojevi izvučeni.

Koje su brojevi izvučeni na posljednjem Eurojackpotu?

Da biste saznali koje su brojevi izvučene na posljednjem Eurojackpotu, trebate provjeriti rezultate za točno kolo. Rezultati su dostupni na službenoj web stranici Eurojackpota ili putem raznih aplikacija za praćenje lutrije.

Koje brojeve često izvlače na Eurojackpotu?

Statistički, nema značajnih razlika u vjerojatnosti izvlačenja određenih brojeva na Eurojackpotu. Svih 50 brojeva ima jednaku šansu da budu izvučeni u svakom kolu. Izvlačenje brojeva je potpuno nasumično.

Koji su brojevi najčešće izvučeni na Eurojackpotu?

Nema konkretnih brojeva koji su najčešće izvučeni na Eurojackpotu. Iako se pojedini brojevi mogu češće pojavljivati u određenom razdoblju, to je samo slučajnost i nema utjecaj na buduća izvlačenja brojeva.