Što Napraviti Za Ručak: 10 Jednostavnih Recepata Za Ukusne Jelove

Što Napraviti Za Ručak

Što Napraviti Za Ručak

Ako vam treba inspiracija za današnji ručak, ne brinite se! Ovdje vam donosimo deset jednostavnih recepata koji su ukusni, zdravi i brzi za pripremu. Bez obzira na to jeste li početnik u kuhinji ili iskusan kuhar, ovi recepti će vam sigurno pomoći da zadovoljite sve svoje prehrambene potrebe.

Prvi recept na našem popisu je piletina s povrćem. Za ovaj recept trebat će vam sočna pileća prsa, svježe povrće po izboru i začini po želji. Jednostavno narežite piletinu i povrće na komade, začinite ih i pecite u pećnici dok ne budu mekani i hrskavi. Ovaj jelo će vam pružiti ravnotežu proteina i vlakana, te će vas držati siti tijekom cijelog dana.

Ako više volite tjesteninu, naš drugi recept je idealan za vas. Pogledajte recept za špagete s umakom od rajčice i svježim bosiljkom. Samo skuhajte tjesteninu po uputama na pakiranju, a zatim je poslužite s umakom od rajčice koji ste sami napravili. Dodajte svježi bosiljak za aromu i uživajte u jednostavnom, ali ukusnom jelu.

Uz sve to, ne zaboravite na naše savjete za brze obroke kao što su salate, sendviči i juhe. Ove vrste jela su praktične jer se mogu pripremiti unaprijed i lako ponijeti sa sobom na posao ili u školu. Sastojci poput svježeg povrća, proteina i zdravih masnoća pomažu održati vašu energiju visokom tijekom dana.

Sve u svemu, bilo da ste u žurbi ili želite uživati u dugom i opuštajućem ručku, ovi recepti će vam definitivno pružiti zadovoljstvo. Isprobajte neki od njih već danas i otkrijte nove i izvrsne okuse koji će vas oduševiti!

Contents

Recepti za ručak kojima će svi ukućani povjerovati da ste vrhunski kuhar

1. Pileći file u umaku od gljiva

Sastojci:

  • 4 pileća filea
  • 200 g šampinjona
  • 1 glavica luka
  • 2 češnja češnjaka
  • 200 ml vrhnja za kuhanje
  • Maslinovo ulje
  • Peršin, sol, papar

Upute:

  1. Pileće filee posolite i popaprite.
  2. Na zagrijanom maslinovom ulju pecite pileće filee dok ne postanu zlatno smeđe.
  3. Dodajte nasjeckani luk i češnjak, te pirjajte dok luk ne postane staklast.
  4. Dodajte šampinjone i pirjajte dok ne omekšaju.
  5. Ulijte vrhnje za kuhanje i kuhajte još nekoliko minuta dok se umak ne zgusne.
  6. Dodajte nasjeckani peršin i poslužite.

2. Lignje punjene povrćem

Sastojci:

  • 4 srednje lignje
  • 1 paprika
  • 1 tikvica
  • 1 mrkva
  • 1 luk
  • 2 češnja češnjaka
  • Maslinovo ulje
  • Svježi peršin, sol, papar

Upute:

  1. Lignje očistite i isperite, a zatim ih narežite na tanke trakice.
  2. Povrće nasjeckajte na sitne komadiće.
  3. Na zagrijanom maslinovom ulju pirjajte luk i češnjak dok ne postanu staklasti.
  4. Dodajte ostalo povrće i pirjajte dok ne omekša.
  5. Napunite lignje smjesom od povrća.
  6. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200°C oko 15-20 minuta ili dok lignje ne postanu mekane.
  7. Poslužite posuto svježim peršinom.

3. Povrtni rižoto

Sastojci:

  • 200 g riže
  • 1 luk
  • 2 mrkve
  • 1 tikvica
  • 100 g graška
  • 2 češnja češnjaka
  • Maslinovo ulje
  • Voda, sol, papar

Upute:

  1. Na zagrijanom maslinovom ulju pirjajte nasjeckani luk i češnjak.
  2. Dodajte rižu i kratko je popržite.
  3. Dodajte narezanu mrkvu, tikvicu i grašak, te pirjajte dok povrće ne omekša.
  4. Ulijte vodu, posolite, popaprite, poklopite i kuhajte na laganoj vatri dok riža ne bude kuhana.
  5. Po želji možete dodati još začina i poslužiti.

4. Krumpir salata

Sastojci:

  • 1 kg krumpira
  • 1 luk
  • 3 kisela krastavca
  • 2 tvrdo kuhana jaja
  • 2 žlice majoneze
  • 1 žlica senfa
  • Svježi peršin, sol, papar

Upute:

  1. Krumpir skuhajte u slanoj vodi, ocijedite i narežite na kolutiće.
  2. Luk nasjeckajte na sitne komadiće.
  3. Kisele krastavce i tvrdo kuhana jaja narežite na kockice.
  4. Pomiješajte majonezu i senf.
  5. U velikoj zdjeli pomiješajte krumpir, luk, kisele krastavce, jaja, svježi peršin, sol, papar i preljev od majoneze i senfa.
  6. Dobro promiješajte i ostavite da se ohladi prije posluživanja.

5. Pečena punjena paprika

Sastojci:

  • 4 paprike
  • 400 g mljevenog mesa
  • 1 luk
  • 2 češnja češnjaka
  • 200 g riže
  • 1 konzerva pelata
  • Peršin, sol, papar
You might be interested:  Kako Se Riješiti Peruti Zauvijek

Upute:

  1. Paprike prerežite na pola i očistite od sjemenki.
  2. Pomiješajte mljeveno meso s nasjeckanim lukom, češnjakom, rižom, pelatima, svježim peršinom, solju i paprom.
  3. Napunite paprike smjesom i složite ih u lim za pečenje.
  4. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C oko 30-40 minuta ili dok paprike ne budu mekane.
  5. Poslužite toplo.

6. Punjeni šampinjoni

6. Punjeni šampinjoni

Sastojci:

  • 12 većih šampinjona
  • 100 g krušnih mrvica
  • 1 luk
  • 2 češnja češnjaka
  • Maslinovo ulje
  • Parmezan, peršin, sol, papar

Upute:

  1. Šampinjone očistite i odrežite im peteljke.
  2. Na zagrijanom maslinovom ulju pržite nasjeckani luk i češnjak dok ne postanu staklasti.
  3. Dodajte krušne mrvice i miješajte dok se ne sjedine s lukom i češnjakom.
  4. Punite šampinjone smjesom od krušnih mrvica.
  5. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200°C oko 15-20 minuta ili dok šampinjoni ne omekšaju.
  6. Poslužite posuto ribanim parmezanom i svježim peršinom.

7. Tjestenina s piletinom i pesto umakom

Sastojci:

  • 300 g tjestenine
  • 2 pileća filea
  • 4 žlice pesto umaka
  • Maslinovo ulje
  • Parmezan, sol, papar

Upute:

  1. Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
  2. Pileće filee narežite na trakice.
  3. Na zagrijanom maslinovom ulju pecite pileće filee dok ne postanu zlatno smeđe.
  4. Dodajte pesto umak i pirjajte još nekoliko minuta.
  5. Uklonite sa štednjaka i pomiješajte sa skuhane tjesteninom.
  6. Poslužite posuto ribanim parmezanom, solju i paprom.

8. Meksikanski tacosi

Sastojci:

  • 500 g mljevenog mesa
  • 1 luk
  • 1 paprika
  • 1 konzerva graha
  • 1 konzerva kukuruza
  • 1 konzerva pelata
  • Tacosi
  • Sour cream, svježi peršin, sol, papar

Upute:

  1. Na zagrijanom ulju pecite nasjeckani luk i papriku dok ne postanu mekani.
  2. Dodajte mljeveno meso i pržite dok ne postane smeđe.
  3. Dodajte pasirane pelate, grah i kukuruz, te kuhajte nekoliko minuta.
  4. Zagrijte tacosi prema uputama na pakiranju.
  5. Napunite tacosi meksičkim mesnim umakom.
  6. Poslužite uz sour cream, svježi peršin, sol i papar.

9. Riža s povrćem i jajima

Sastojci:

  • 300 g riže
  • 2 mrkve
  • 1 tikvica
  • 1 luk
  • 4 jaja
  • Maslinovo ulje
  • Sojasoja, sol, papar

Upute:

  1. Na zagrijanom maslinovom ulju pirjajte nasjeckani luk.
  2. Dodajte rižu i kratko je popržite.
  3. Dodajte narezanu mrkvu i tikvicu, te pirjajte dok povrće ne omekša.
  4. Jaja lagano razmutite u zdjelici i ulijte u tavu sa povrćem i rižom.
  5. Miješajte dok se jaja ne skuhaju.
  6. Po želji dodajte malo sojasoje, soli i papra.

10. Palačinke s nadjevom od špinata i sira

Sastojci:

  • 200 g brašna
  • 2 jaja
  • 300 ml mlijeka
  • 200 g svježeg špinata
  • 100 g sira
  • Maslac, sol, papar

Upute:

  1. U posudi pomiješajte brašno, jaja, mlijeko, sol i papar, te miješajte dok ne dobijete glatku smjesu.
  2. Špinat operite i kratko prokuhajte u slanoj vodi.
  3. Ocijedite špinat i nasjeckajte ga na sitne komadiće.
  4. Sir naribajte na sitnoj rerni.
  5. U tavi otopite malo maslaca i pecite palačinke s jedne i druge strane.
  6. Palačinke napunite smjesom od špinata i sira, te ih preklopite na pola.
  7. Poslužite toplo.

Kremasta pileća juha s povrćem – zdrav i ukusan početak obroka

Kremasta pileća juha s povrćem je idealan izbor za zdrav i ukusan početak obroka. Ova juha je bogata proteinima i hranjivim tvarima, a istovremeno nisko kalorična. Primamljiva kombinacija piletine i svježeg povrća će oduševiti vaše nepce.

Sastojci:

  • 1 pileći file
  • 1 mrkva
  • 1 korijen peršina
  • 1 crveni luk
  • 1 žuta paprika
  • 2 krumpira
  • 2 češnja češnjaka
  • 300 ml pilećeg temeljca
  • 200 ml mlijeka
  • Malo svježe metvice ili peršina za posipanje
  • Sol i papar po ukusu

Upute:

  1. Izrežite pileći file, mrkvu, korijen peršina, crveni luk, žutu papriku i krumpir na male kocke.
  2. U velikom loncu zagrijte malo maslinovog ulja i dodajte sjeckani luk i češnjak. Dinstajte dok luk ne postane staklast.
  3. Dodajte pileći file, mrkvu, korijen peršina, papriku i krumpir u lonac. Posolite i popaprite po ukusu. Dinstajte povrće nekoliko minuta dok ne omekša.
  4. Dodajte pileći temeljac i mlijeko u lonac. Pustite da juha zavrije, a zatim smanjite vatru i kuhajte na laganoj vatri oko 20-25 minuta, dok povrće i piletina ne budu skuhani.
  5. Kada je juha gotova, upotrijebite blender ili štapni mikser kako biste juhu izmiksali u kremastu smjesu. Po potrebi dodajte malo vode ili temeljca da postignete željenu konzistenciju.
  6. Servirajte juhu vruću, posipanu malo svježe metvice ili peršina za dodatnu svježinu.

Nutritivne vrijednosti (po porciji):
Kalorije 150
Proteini 15 g
Masti 5 g
Ugljikohidrati 10 g

Sočna piletina u umaku od naranče i đumbira – neodoljivo lagano jelo

Ova jednostavna i ukusna kombinacija sočne piletine u umaku od naranče i đumbira će vas oboriti s nogu. Ovo jelo je lagano, a istovremeno puno okusa, što ga čini savršenim izborom za ručak ili večeru.

Evo recepta za sočnu piletinu u umaku od naranče i đumbira:

Sastojci:

  • 4 pilećih fileta
  • 1 naranča
  • 1 žličica svježe mljevenog đumbira
  • 2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1/2 šalice pilećeg temeljca
  • 1 žlica meda
  • 1 žlica soja umaka
  • Sol i papar po ukusu

Upute:

  1. Izrežite pileću prsa na manje komade i posolite i popaprite po ukusu.
  2. U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri.
  3. Dodajte pileće filete i pržite ih sa svake strane dok ne dobiju zlatno smeđu boju. Skinite filete s tave i stavite ih na tanjur.
  4. U istu tavu dodajte češnjak i đumbir. Dinstajte ih nekoliko minuta dok ne omekšaju i puste svoje arome.
  5. Dodajte med, soja umak, pileći temeljac i sok od naranče u tavu. Dobar savjet je da koristite domaći sok od naranče ili svježe iscijeđeni sok za što bolji okus.
  6. Kuhajte umak na srednje jakoj vatri oko 5-6 minuta, dok se ne zgusne malo.
  7. Vratite pileće filete u tavu s umakom i kuhajte ih još 2-3 minute, dok ne budu potpuno kuhani.
  8. Izvadite piletinu iz tave i narežite je na tanke komade.
  9. Servirajte pileću piletinu preljevajući je umakom od naranče i đumbira. Poslužite uz svoj omiljeni prilog, poput riže ili pečenog povrća.
You might be interested:  Kako Se Najlakše Ubiti

Ova sočna piletina u umaku od naranče i đumbira je savršen izbor za lagani, ali ukusan obrok. Isprobajte ovaj recept i uživajte u neodoljivom okusu!

Mirisne lignje na žaru s umakom od limuna i peršina – morski užitak na tanjuru

Lignje na žaru su jednostavno, ali ukusno jelo koje će zadovoljiti ljubitelje morske hrane. Ova jela su popularna diljem obalnih područja, a mogu se pripremiti i kod kuće. Mirisne lignje na žaru su savršena opcija za ručak ili večeru.

Sastojci:

  • 500 g svježih lignji
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • Sok od 1 limuna
  • 2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana
  • 1 žlica svježeg peršina, sitno nasjeckanog
  • Sol i papar po ukusu

Upute:

  1. Pripremite lignje tako da ih očistite i operete pod hladnom vodom. Osušite ih papirnatim ručnikom.
  2. U zdjelici pomiješajte maslinovo ulje, sok od limuna, češnjak, peršin, sol i papar. Dobro promiješajte da se svi sastojci povežu.
  3. Umočite lignje u pripremljeni umak, osiguravajući da su ravnomjerno prekrivene.
  4. Zagrijte roštilj na srednje jaku vatru i namastite rešetku roštilja kako lignje ne bi zalijepile.
  5. Stavite lignje na roštilj i pecite ih 2-3 minute sa svake strane ili dok ne postanu zlatno smeđe.
  6. Nakon pečenja, poslužite ih odmah s dodatnim sokom od limuna i peršinom.

Ovaj recept za mirisne lignje na žaru s umakom od limuna i peršina pruža savršenu ravnotežu okusa i tekstura. Lignje su sočne i mekane, a umak od limuna i peršina dodaje svježinu i aromu jelu. Ovo je definitivno morski užitak na tanjuru koji će oduševiti vaše okusne pupoljke.

Pečena riba s povrćem i ružmarinom – jednostavno i hranjivo jelo za cijelu obitelj

Sastojci:

  • 2 fileta svježe ribe (npr. brancin ili orada)
  • 1 crvena paprika, narezana na trakice
  • 1 žuta paprika, narezana na trakice
  • 1 tikvica, narezana na kolutove
  • 1 patlidžan, narezan na kolutove
  • 1 luk, narezan na polumjesece
  • 4 češnja češnjaka, usitnjena
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 1 žlica svježe nasjeckanog ružmarina
  • 1 žlica svježe iscijeđenog limunovog soka
  • sol
  • papar

Upute:

  1. Uključite pećnicu na 200°C.
  2. Ribu operite pod mlazom hladne vode i osušite kuhinjskim papirom.
  3. Stavite ribu na aluminijsku foliju i lagano je posolite i popaprite sa svih strana.
  4. Na ribu stavite nasjeckano povrće: paprike, tikvice, patlidžan i luk. Dodajte usitnjeni češnjak.
  5. Po povrću pospite svježe nasjeckani ružmarin i dodajte maslinovo ulje i limunov sok.
  6. Zatvorite aluminijsku foliju tako da riba i povrće budu dobro zamotani.
  7. Stavite paket s ribom i povrćem u vatrostalnu posudu i stavite u zagrijanu pećnicu.
  8. Pecite 20-25 minuta ili dok riba ne bude kuhana i povrće ne bude mekano.
  9. Izvadite pečenu ribu s povrćem iz pećnice, pažljivo otvorite aluminijsku foliju i poslužite.

Ovo jednostavno jelo je bogato hranjivim tvarima i odličan izbor za cijelu obitelj. Pečena riba je izvor proteina i omega-3 masnih kiselina, dok povrće daje dodatne vitamine i minerale. Ružmarin i limun dodaju svježinu i aromu cijelom jelu.

Uživajte u ovom zdravom i ukusnom ručku sa svojom obitelji!

Pileća rolada punjena s mladim sirom – savršeno iznenađenje za nepca

Pileća rolada punjena s mladim sirom - savršeno iznenađenje za nepca

Ova ukusna pileća rolada punjena s mladim sirom je savršeno jelo za ručak ili večeru. Kombinacija sočne piletine i kremastog sira stvara predivne okuse i teksture koje će oduševiti vaše nepce. Evo recepta za ovu jednostavnu, ali izvanrednu piladžu.

Sastojci:

  • 4 pileća filea
  • 200g mladog sira
  • 2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana
  • 1 žlica svježe nasjeckanog peršina
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 žlica soka od limuna
  • Sol i papar po ukusu

Upute:

  1. U većoj posudi, pomiješajte mladi sir, sitno nasjeckani češnjak, nasjeckani peršin, sol i papar.
  2. Pileće filete malo istucite batom za meso da budu tanji i ravnomjerno debele.
  3. Rasporedite punjenje od sira po cijeloj površini pilećih filea.
  4. Rolajte pileće filete i pričvrstite ih čačkalicama da se ne otvore prilikom pečenja.
  5. Posolite i popaprite rolade po želji.
  6. U tavi zagrijte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri.
  7. Pecite pileće rolade dok ne postanu zlatno smeđe sa svake strane, približno 5-7 minuta ukupno.
  8. Ugasite vatru i prelijte pileće rolade sokom od limuna.
  9. Pospite nasjeckanim peršinom prije posluživanja.

Ova pileća rolada punjena s mladim sirom je ukusna kao glavno jelo, a može se poslužiti uz prilog po izboru, poput pirea od krumpira ili svježe salate. Uživajte u ovom iznenađenju za nepca!

Pohani poriluk s umakom od jogurta – hrskavi zalogajčići za sve prave gurmane

Pohani poriluk s umakom od jogurta je jednostavno jelo koje će zadovoljiti sve gurmane. Hrskavi zalogajčići od poriluka savršeno se kombiniraju s kremastim umakom od jogurta, čineći ovo jelo ukusnim i privlačnim za svečane i svakodnevne prigode.

Sastojci:

  • 2 poriluka
  • 2 jaja
  • 150 g krušnih mrvica
  • sol po ukusu
  • papar po ukusu
  • ulje za prženje

Umak od jogurta:

  • 200 g grčkog jogurta
  • sok od 1 limuna
  • 1 češanj češnjaka, sitno nasjeckan
  • svježi peršin, sitno nasjeckan
  • sol po ukusu
  • papar po ukusu

Upute:

  1. Poriluk očistite i operite pod tekućom vodom. Narežite ga na štapiće duljine oko 10 cm.
  2. U zdjeli razmutite jaja, sol i papar.
  3. U drugoj zdjeli stavite krušne mrvice.
  4. U posudi zagrijte ulje za prženje.
  5. Uvaljajte svaki štapić poriluka u jaje i zatim u krušne mrvice, osiguravajući da su dobro obloženi.
  6. Pržite poriluk u zagrijanom ulju dok ne postane hrskav i zlatno smeđe boje. Vadite poriluk iz ulja i stavljajte ga na papirnati ručnik kako biste upili višak ulja.
  7. Za pripremu umaka od jogurta, pomiješajte grčki jogurt, sok od limuna, sitno nasjeckani češnjak i svježi peršin. Začinite solju i paprom po ukusu.
  8. Poslužite pohani poriluk s umakom od jogurta kao glavno jelo ili prilog. Uživajte u hrskavom zalogajčiću i kremastom umaku!
You might be interested:  Kako Je Potjeh Tražio Istinu Lektira

Ovaj recept za pohani poriluk s umakom od jogurta će sigurno zadovoljiti svačije ukuse. Uživajte u pripremi i dobar tek!

Vegetarijanske punjene paprike sa sirom i rižom – zdrav i hranjiv obrok bez mesa

Za sve ljubitelje vegetarijanske kuhinje i za one koji žele da smanje unos mesa, ova jednostavna i ukusna vegetarijanska verzija punjenih paprika je odličan izbor. Ove punjene paprike pune su hranljivih sastojaka i savršeno zadovoljavajuće, bez upotrebe mesa. Osim toga, ovaj obrok je brz i jednostavan za pripremu. Recept u nastavku će vam pokazati kako da napravite ove ukusne vegetarijanske punjene paprike sa sirom i rižom.

Sastojci:

  • 4 paprike (crvene, zelene, žute ili mix)
  • 1 šolja kuvane riže
  • 1 šolja rendanog sira (može biti gauda, edamer, trapist ili vaš izbor)
  • 1 luk, sitno iseckan
  • 2 čena belog luka, sitno iseckana
  • 1 paradajz, iseckan na kockice
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1/2 kašičice suvog origana
  • So i biber po ukusu

Uputstvo:

  1. Prethodno zagrejte rernu na 180 stepeni Celzijusa.
  2. Operite paprike, prepolovite ih i uklonite semenke i stabljike.
  3. U velikoj tavi zagrejte maslinovo ulje na srednjoj temperaturi. Dodajte luk i beli luk, te pržite dok ne omekšaju.
  4. Dodajte iseckani paradajz i kuvajte nekoliko minuta dok ne omekša.
  5. Skinite tavu sa vatre i dodajte kuvanu rižu, rendani sir, origano, so i biber. Dobro promešajte sve sastojke da se sjedine.
  6. Punite paprike smesom od riže i sira, ravnomerno raspoređujući smesu u svaku papriku.
  7. Stavite punjene paprike u pleh za pečenje i pecite u prethodno zagrejanoj rerni oko 30 minuta, dok paprike ne omekšaju i sir se ne rastopi.
  8. Poslužite tople punjene paprike sa sirom i rižom, po želji možete dodati svežu salatu ili neki umak za još bolji ukus.

Ovo je samo jedna od mnogih mogućnosti za pripremu vegetarijanskih punjenih paprika. Možete eksperimentisati sa različitim vrstama sira, dodati povrće ili začine prema svom ukusu. U svakom slučaju, ove punjene paprike će zadovoljiti vašu potrebu za ukusnim, hranljivim obrokom bez mesa.

Slasne špagete s pesto umakom i pinjolima – brz i jednostavan ručak za sve ljubitelje talijanske kuhinje

Tražite brz i jednostavan recept za ručak? Špagete s pesto umakom i pinjolima su savršen izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje. Ovaj jelo je bogato okusima i može se pripremiti za manje od 30 minuta. Pažljivo birajte sastojke i slijedite recept kako biste dobili najbolje rezultate. Evo kako pripremiti ovaj ukusni ručak:

Sastojci:

  • 300g špageta
  • 2 šalice svježeg bosiljka
  • 3 češnja češnjaka
  • 1 šalica pinjola
  • 1/2 šalice naribanog Parmezana
  • 1/2 šalice maslinovog ulja
  • 1/2 žličice soli
  • 1/4 žličice svježe mljevenog papra

Upute:

  1. Skuhajte špagete prema uputama na pakiranju. Ocijedite špagete i ostavite ih sa strane.
  2. U blenderu ili multipraktiku, pomiješajte svježi bosiljak, češnjak, pinjole, Parmezan, maslinovo ulje, sol i papar. Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu pesto umaka.
  3. U velikoj tavi na srednje jakoj vatri, dodajte pesto umak i zagrijavajte ga oko 1-2 minute.
  4. Dodajte kuhane špagete u tavu s pesto umakom i temeljito promiješajte kako bi se špagete ravnomjerno obložile umakom.
  5. Pospite špagete svježim bosiljkom i pinjolima prije posluživanja. Uživajte u ovoj ukusnoj i jednostavnoj talijanskoj deliciji!

Ove slasne špagete s pesto umakom i pinjolima su idealne za ručak ili večeru. Uz jelo možete poslužiti svježu salatu ili kriške tostiranog kruha. Uživajte u talijanskom okusu kod kuće uz ovaj jednostavan recept!

FAQ:

Koje recepte mogu koristiti za ručak?

U članku “Što Napraviti Za Ručak: 10 Jednostavnih Recepata Za Ukusne Jelove” možete pronaći 10 jednostavnih recepata za ručak. Ovi recepti uključuju jela poput piletine s povrćem, tjestenine sa špinatom i rajčicom, te rižoto s piletinom i gljivama.

Imate li recept za vegetarijanski ručak?

Da, članak “Što Napraviti Za Ručak: 10 Jednostavnih Recepata Za Ukusne Jelove” uključuje nekoliko recepata za vegetarijanski ručak. Jedan od njih je tjestenina sa špinatom i rajčicom, koja je jednostavna za pripremu i ukusna.

Koliko vremena treba za pripremu tih jela?

Vrijeme pripreme varira ovisno o receptu. Neki recepti mogu biti gotovi za manje od 30 minuta, dok neki možda zahtijevaju duže vrijeme kuhanja. U članku “Što Napraviti Za Ručak: 10 Jednostavnih Recepata Za Ukusne Jelove” možete pronaći detaljne upute za svaki recept uključujući i vrijeme pripreme.

Imate li recept za ručak bez mesa?

Da, u članku “Što Napraviti Za Ručak: 10 Jednostavnih Recepata Za Ukusne Jelove” postoje recepti bez mesa. Jedan od njih je rižoto s piletinom i gljivama, koji možete pripremiti bez dodavanja mesa i i dalje će biti ukusan i zasitan.

Možete li preporučiti recept za ručak koji je brz i jednostavan za pripremu?

Da, u članku “Što Napraviti Za Ručak: 10 Jednostavnih Recepata Za Ukusne Jelove” možete pronaći nekoliko brzih i jednostavnih recepata za ručak. Jedan od tih recepata je piletina s povrćem, koji se može pripremiti za manje od 30 minuta.

Kako pripremiti jednostavan ručak?

Za jednostavan ručak možete isprobati jedan od sljedećih recepata: grah s kobasicama, pohana piletina, špageti carbonara, rižoto s povrćem, tjestenina s umakom od rajčice, pica s omiljenim sastojcima, salata s tunom, pečeni krumpir s mesom, pita s povrćem, pileća juha s povrćem.