A1 Start Tarifa Bez Mjesečne Naknade | Najnovije Informacije i Cijene

A1 Start Tarifa Bez Mjesečne Naknade

A1 Start Tarifa Bez Mjesecne Naknade

U današnjem brzom svijetu mobilnih telekomunikacija, izbor pravog tarifnog plana može biti izazov. Kako bismo vam olakšali ovu odluku, predstavljamo vam najnoviju A1 Start Tarifu bez mjesečne naknade.

Ova tarifa nudi izvanrednu vrijednost po konkurentnoj cijeni. S A1 Start Tarifom, možete uživati ​​u svim pogodnostima mobilnih telekomunikacija bez dodatnih troškova. Bilo da želite neograničene razgovore s prijateljima i obitelji, brze podatkovne usluge ili pristup najnovijim glazbenim i video sadržajima, A1 Start Tarifa ima sve što vam treba.

A1 Start Tarifa ne samo da vam pruža izvrsnu vrijednost za novac, već vam također omogućuje fleksibilnost i kontrolu nad vašim troškovima. Bez obzira jeste li kod kuće ili u pokretu, ova tarifa vam omogućuje da ostanete povezani bez brige o skupim računima. Nikada više nećete biti ograničeni na odabrane usluge – s A1 Start Tarifom, imat ćete slobodu i kontrolu nad svojim mobilnim iskustvom.

Započnite svoju telekomunikacijsku avanturu s A1 Start Tarifom bez mjesečne naknade danas i uživajte u najnovijim mogućnostima i cijenama. Bez obzira jeste li korisnik iPhone-a, Android uređaja ili nekog drugog pametnog telefona, A1 Start Tarifa je savršena opcija za vas. Za dodatne informacije i detalje o cijenama, posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte telefonom. Prilagodite svoju telekomunikacijsku uslugu svojim potrebama s A1 Start Tarifom – najbolji izbor za početak svoje mobilne avanture.

A1 Start Tarifa Bez Mjesečne Naknade

A1 Start Tarifa je nova ponuda koja vam omogućava da uživate u bezbrižnom korištenju mobilnih usluga bez mjesečne naknade. Sa A1 Start Tarifom, možete ostvariti sve vaše potrebe za razgovorima, porukama i surfanjem po internetu, a da ne brinete o visini računa koji vam stiže svakog mjeseca.

Uz A1 Start Tarifu, dobijate neograničene minute poziva prema svim mrežama u Hrvatskoj, kao i neograničene poruke koje možete slati prema svim mrežama. Također, imate i 500 MB interneta koje možete koristiti za surfanje po internetu, provjeru e-maila ili korištenje društvenih mreža.

Da biste aktivirali A1 Start Tarifu, potrebno je da posjetite najbližu A1 poslovnicu ili da se javite na A1 korisničku službu. Nakon aktivacije tarife, moći ćete koristiti sve usluge bez dodatnih troškova mjesečne naknade.

Napomena: A1 Start Tarifa bez mjesečne naknade je dostupna samo za nove korisnike, koji još nisu koristili A1 usluge. Tarifa je dostupna uz dvogodišnji ugovor.

Najnovije Informacije i Cijene

Ovde možete pronaći najnovije informacije i cijene tarife A1 Start Bez Mjesečne Naknade. Ova tarifa je idealna za one koji žele fleksibilnost i ne žele plaćati mjesečnu naknadu.

Pregled tarife

A1 Start Bez Mjesečne Naknade vam omogućava da koristite osnovne usluge telefona, kao što su pozivi, poruke i podaci, bez potrebe za mjesečnom naknadom. Umjesto toga, plaćate samo za usluge koje koristite, po konkurentnim cijenama.

Cijene

Evo pregleda cijena za tarifu A1 Start Bez Mjesečne Naknade:

 • Pozivi unutar mreže: 0.20 HRK po minuti
 • Pozivi prema drugim mrežama: 0.40 HRK po minuti
 • Poruke unutar mreže: 0.10 HRK po poruci
 • Poruke prema drugim mrežama: 0.20 HRK po poruci
 • Podaci: 0.50 HRK po MB

Ove cijene su samo primjer, molimo Vas da posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirate za najnovije informacije o tarifi A1 Start Bez Mjesečne Naknade.

Važno: Cijene mogu biti podložne promjeni bez prethodne najave. Molimo Vas da provjerite najnovije informacije na našoj web stranici.

Zadržavamo pravo izmjene cijena i uslova tarife bez prethodne najave.

Što je A1 Start Tarifa?

A1 Start Tarifa je tarifni paket koji nudi A1 Hrvatska. To je osnovni tarifni plan koji je dizajniran za korisnike koji žele jednostavnost i povoljne cijene.

Ovaj tarifni paket nudi korisnicima mogućnost korištenja mobilne telefonije bez mjesečne naknade. To znači da korisnici plaćaju samo za usluge koje stvarno koriste, a ne plaćaju dodatne naknade za pakete koje ne koriste.

Prednosti A1 Start Tarife

A1 Start Tarifa ima mnoge prednosti za korisnike. Ovdje su neke od glavnih prednosti:

 • Nema mjesečne naknade
 • Povoljne cijene poziva, poruka i podataka
 • Jednostavno upravljanje troškovima
 • Nema ugovorne obveze

Prednosti A1 Start Tarife

A1 Start Tarifa nudi niz prednosti za korisnike. Evo nekoliko ključnih prednosti:

Povoljna cijena: A1 Start Tarifa je jedna od najpovoljnijih tarifa na tržištu. Bez mjesečne naknade, pruža veliku vrijednost za novac.

Neograničen pozivi i poruke: S A1 Start Tarifom, možete besplatno telefonirati i slati SMS poruke prema drugim A1 mrežama, bez ograničenja.

Pristup internetu: Uz A1 Start Tarifu, imate pristup brzom mobilnom internetu, što vam omogućava pregledavanje interneta, korištenje društvenih mreža i slanje e-pošte gdje god se nalazili.

Poštovanje korisničkog iskustva: A1 je poznat po izvrsnoj korisničkoj podršci i pouzdanosti mreže. S A1 Start Tarifom, možete se osloniti na kvalitetne usluge i podršku koje A1 pruža svojim korisnicima.

Jednostavnost i fleksibilnost: A1 Start Tarifa je jednostavna i fleksibilna, s jasnim uvjetima i nema skrivenih troškova. Možete je lako prilagoditi svojim potrebama i promijeniti tarifni paket prema vašoj želji.

Sve ove prednosti čine A1 Start Tarifu idealnom opcijom za korisnike koji traže pristupačnu i dobro opremljenu tarifu bez mjesečne naknade.

Internet i Minuti u A1 Start Tarifi

A1 Start Tarifa omogućuje vam pristup internetu i minuta koje odgovaraju vašim potrebama. Ova tarifa je idealna za korisnike koji žele biti povezani i koristiti internet i pozive po povoljnoj cijeni.

Paketi Interneta

Paketi Interneta

U A1 Start Tarifi imate mogućnost birati između nekoliko paketa interneta koje možete koristiti za pregledavanje weba, slanje i primanje e-mailova, te korištenje različitih aplikacija i usluga.

 • Paket 1GB – uključeno 1GB podatkovnog prometa
 • Paket 3GB – uključeno 3GB podatkovnog prometa
 • Paket 5GB – uključeno 5GB podatkovnog prometa

Minuti

U A1 Start Tarifi također dobivate određeni broj minuta koje možete koristiti za pozive prema svim mrežama u zemlji.

 • 100 minuta – uključeno 100 minuta za pozive prema svim mrežama
 • 200 minuta – uključeno 200 minuta za pozive prema svim mrežama
 • Neograničeno – neograničen broj minuta za pozive prema svim mrežama

Sve što trebate učiniti je odabrati paket interneta i količinu minuta koja najbolje odgovara vašim potrebama i možete uživati u brzom internetu i mnogo minuta za pozive. A1 Start Tarifa bez mjesečne naknade vam omogućuje fleksibilnost i kontrolu nad vašim troškovima.

Cijene A1 Start Tarife

Ovdje su cijene A1 Start Tarife:

 • 1 GB podatkovnog prometa – 20 HRK mjesečno
 • 100 SMS poruka – 10 HRK mjesečno
 • 60 minuta razgovora – 15 HRK mjesečno

Ovo su samo osnovne cijene, iako nema mjesečne naknade, dodatni troškovi mogu se primijeniti, kao što su naknade za prekoračenje kvote ili međunarodne SMS poruke. Molimo vas da se posavjetujete s našim službenicima za detaljnije informacije o svim dodatnim troškovima.

Važno je napomenuti da cijene A1 Start Tarife mogu varirati i ovisiti o odabranom razdoblju ugovora. Preporučujemo da se obratite našem timu za korisničku podršku kako biste dobili najnovije informacije o cijenama i ponudama.

Aktivacija A1 Start Tarife

Za aktivaciju A1 Start Tarife, možete posjetiti najbližu A1 poslovnicu ili aktivirati tarifu putem interneta.

Ako se odlučite posjetiti A1 poslovnicu, naši ljubazni zaposlenici će vam pomoći da aktivirate tarifu. Možete provjeriti radno vrijeme poslovnica na našoj web stranici i odabrati najprikladnije vrijeme za posjet.

Ako se želite aktivirati putem interneta, posjetite našu web stranicu i odaberite opciju za aktivaciju tarife A1 Start. Slijedite korake i unesite tražene podatke, kao što su osobni podaci, broj telefona i adresa e-pošte. Nakon što završite s unosom podataka, potvrdite aktivaciju i unesite tražene podatke za plaćanje ako je potrebno.

Potrebni dokumenti

Potrebni dokumenti

Prilikom aktivacije tarife, bit će vam potrebni sljedeći dokumenti:

 • Osobna iskaznica ili putovnica za provjeru identiteta
 • Dokaz prebivališta (račun za struju ili vodu)

Molimo vas da pripremite ove dokumente prije posjeta ili aktivacije putem interneta kako biste olakšali proces.

Korisnička Podrška za A1 Start Tarifu

A1 Start Tarifa je pogodna za korisnike koji žele pouzdanu telekomunikacijsku uslugu bez mjesečne naknade. Korisnici tarife mogu uživati u povoljnim cijenama poziva, SMS poruka i interneta.

Za sva pitanja i probleme vezane uz A1 Start Tarifu, naša korisnička podrška je uvijek tu da vam pomogne. Naš tim stručnjaka može vam pružiti informacije o cijenama, aktivaciji tarife, dodatnim uslugama i još mnogo toga.

Kako kontaktirati korisničku podršku?

Imate nekoliko načina da nas kontaktirate:

 1. Pozivanjem broja korisničke podrške: 0800 555 555. Naš tim je dostupan svaki dan od 8 do 20 sati.
 2. Slanjem e-maila na adresu [email protected]. Očekujte odgovor u roku od 24 sata.
 3. Dolaskom u jednu od naših A1 poslovnica. Naši zaposlenici će vam pružiti stručne savjete i rješenja za sve vaše potrebe.

Potreban vam je više podataka?

Za dodatne informacije o A1 Start Tarifi, cijenama, roamingu i ostalim uslugama, posjetite našu web stranicu. Tamo ćete pronaći detaljne informacije o tarifi i mogućnosti da je aktivirate online.

Način kontakta Vrijeme dostupnosti
Telefonski poziv 8-20 sati, svakog dana
E-mail Odgovor u roku od 24 sata
Poslovnica Raspored poslovnica dostupan na web stranici

Dodaci i Opcije u A1 Start Tarifi

Uz A1 Start Tarifu, imate mogućnost dodavanja različitih opcija i dodataka kako biste personalizirali svoje iskustvo korištenja.

Evo nekoliko opcija i dodataka koje možete odabrati:

 • Nevjerojatni podaci – uz ovu opciju, dobit ćete veću količinu podataka koje možete koristiti tijekom mjeseca. To znači da možete surfati internetom, koristiti svoje omiljene aplikacije i gledati video sadržaje bez brige o potrošnji podataka.
 • Međunarodni pozivi – ako često razgovarate sa svojim prijateljima i obitelji iz inozemstva, možete dodati ovu opciju koja vam omogućuje povoljnije tarife za međunarodne pozive.
 • Dodatne SIM kartice – ako želite dijeliti svoj tarifni paket s drugim uređajima ili članovima obitelji, možete dodati dodatne SIM kartice na svoj račun. Ovo vam omogućuje da dijelite podatke, minute razgovora i poruke sa svim uređajima povezanim na vaš račun.
 • ,Posebna ponuda roaminga – ako često putujete izvan Hrvatske, možete dodati ovu opciju koja vam omogućuje povoljnije tarife za korištenje mobilnog interneta, pozive i poruke tijekom vaših putovanja.

Molimo imajte na umu da cijene i dostupnost dodataka i opcija mogu varirati. Za detaljnije informacije i najnovije cijene, molimo posjetite našu službenu web stranicu ili nas kontaktirajte izravno.

Kako Preći na A1 Start Tarifu

Prebacivanje na A1 Start Tarifu je vrlo jednostavno i može se obaviti na nekoliko načina. Evo koraka koje trebate slijediti da biste prešli na A1 Start Tarifu:

1. Provjerite dostupnost tarife: Provjerite je li A1 Start Tarifa dostupna na vašem području. Možete to učiniti posjetom našoj službenoj web stranici ili kontaktiranjem našeg službenog centra za korisnike.

2. Pripremite svoje dokumente: Pripremite sve potrebne dokumente kako biste prešli na A1 Start Tarifu. Ovo može uključivati ​​vašu osobnu iskaznicu, boravišnu dozvolu (ako je primjenjivo) i slično. Provjerite potpuni popis potrebnih dokumenata na našoj web stranici ili kontaktirajte našeg službenog centra za korisnike kako biste bili sigurni.

3. Posjetite našu poslovnicu: Posjetite najbližu A1 poslovnicu s pripremljenim dokumentima i zatražite prebacivanje na A1 Start Tarifu. Naši agenti će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u procesu prelaska na novu tarifu.

4. Aktivirajte tarifu: Naši agenti će vam pomoći u aktiviranju A1 Start Tarife na vašem mobilnom uređaju. Možda ćete trebati ponovno pokrenuti uređaj ili slijediti neke dodatne upute kako biste završili proces aktivacije.

5. Uživajte u A1 Start Tarifi: Nakon što ste uspješno prešli na A1 Start Tarifu, možete uživati ​​u svim pogodnostima i beneficijama koje tarifa nudi. Iskoristite pristupačne cijene i širok raspon usluga koje su vam na raspolaganju.

Prebacivanje na A1 Start Tarifu je brz i jednostavan proces. Ako imate dodatna pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem naše službene web stranice ili telefonski. Naša služba za korisnike bit će vam rado na raspolaganju i pružiti svu potrebnu podršku.

FAQ:

Što je A1 Start Tarifa?

A1 Start Tarifa je tarifni plan koji nudi A1 Hrvatska, a namijenjen je korisnicima koji žele jednostavno i povoljno rješenje za mobilne komunikacije. S A1 Start Tarifom korisnici mogu ostvariti povoljne cijene razgovora, SMS poruka i interneta.

Koje su najnovije informacije o A1 Start Tarifi?

Najnovije informacije o A1 Start Tarifi možete pronaći na službenoj web stranici A1 Hrvatska. Tamo možete vidjeti trenutne cijene, uključene usluge i sve druge detalje koji su važni za korisnike ovog tarifnog plana.

Koliko košta A1 Start Tarifa?

Cijena A1 Start Tarife ovisi o paketu koji korisnik odabere. Uobičajeno, startna naknada za aktivaciju tarife je besplatna, a cijena minute razgovora, SMS poruke i megabajta interneta također se naplaćuje prema posebnom tarifnom modelu. Detaljne informacije o cijenama možete pronaći na web stranici A1 Hrvatska ili se obratite njihovom korisničkom centru.

Mogu li koristiti A1 Start Tarifu bez mjesečne naknade?

Da, A1 Start Tarifa ne uključuje mjesečnu naknadu. To znači da korisnici plaćaju samo korištene usluge, poput poziva, poruka ili interneta. Ovo je pogodno za korisnike koji ne žele obvezujući ugovor ili mjesečne troškove, već samo plaćaju ono što koriste.

Koje su prednosti A1 Start Tarife?

A1 Start Tarifa ima nekoliko prednosti koje je privlače korisnike. To uključuje jednostavnost i fleksibilnost tarife, mogućnost korištenja usluga bez mjesečne naknade, povoljne cijene razgovora i poruka te pristup internetu po povoljnim tarifama. Osim toga, korisnici mogu koristiti i dodatne usluge koje nudi A1 Hrvatska, poput roaminga i paketa za surfanje u inozemstvu.

Što je A1 Start Tarifa Bez Mjesečne Naknade?

A1 Start Tarifa Bez Mjesečne Naknade je tarifni paket koji ne zahtijeva mjesečnu naknadu za korištenje. Ovaj paket omogućuje korisnicima da koriste mobilne usluge po povoljnijim cijenama, bez dodatnih troškova.

Koje su najnovije informacije i cijene za A1 Start Tarifu Bez Mjesečne Naknade?

Najnovije informacije i cijene za A1 Start Tarifu Bez Mjesečne Naknade možete pronaći na službenoj web stranici A1 Hrvatska. Tamo ćete pronaći sve detalje o tarifi, uključujući cijene poziva, poruka i interneta, kao i dodatne opcije i posebne ponude.